BLI EN AV OSS!

Gillar du vår butik och kan lägga några timmar då och då på "Lilla Thérèse" — eller rent av någon förmiddag, eftermiddag eller kväll t.ex. varannan vecka — så finns det mycket som du skulle kunna bidra med som volontär —  i själva butiken eller "bakom kulisserna".

I BUTIKEN:

  • Förbättra presentationen av våra artiklar på hyllor, väggar och bord; och i montrar och skyltfönster — om du har sinne för det estetiska och praktiska?
  • Stå i kassan då och då — om du gillar att "stå i butik", och har ett genuint intresse för vårt utbud av "kristna böcker och katolska prylar"?

BAKOM KULISSERNA:

Om du är en van dator- eller smartphone-användare, skulle du kanske kunna hjälpa oss med något av följande: 

  • Snygga bilder på våra artiklar — om du är bra på digital fotografi och/eller bra på Photoshop, GIMP eller liknande verktyg?
  • Trevliga, kortare produktbeskrivningar — om du är bra på att formulera dig, och är hyfsad på OpenOffice , MS Office eller liknande?
  • "Hotta upp" nätbutiken så att den blir ännu snyggare — om du har sinne för det estetiska och praktiska (och gärna kan lite HTML också)?
  • Förbättra marknadsföringen — om du tänker "lateralt", är bra på att formulera dig, och gillar kundkontakter?
  • Förbättring & förnyelse av sortimentet — om du gillar att söka på Internet och är hyfsad på Chrome, Firefox, Safari eller någon annan modern browser?
  • Förbereda inköp från någon av våra större regelbundna leverantörer — om du är noggrann och gillar att bläddra i produktkataloger i handen eller på Internet ?

VILL DU JOBBA MED OSS?

Vi behöver volontärer! Vill du vara med och utveckla vår butik? Är du datorvan, är du serviceinriktad och intresserad av kristna böcker & katolska prylar? Det finns alltid saker som kan bli bättre – kanske skulle du kunna hjälpa oss att förbättra marknadsföringen, inköpsrutinerna, butiken i sig, hur artiklarna presenteras, artikelbilderna, artikeltexterna eller den ekonomiska uppföljningen?

Kan du även tänka dig att stå i butiken några timmar då och då, så är det naturligtvis ett extra plus.

Låter detta som en möjlighet för dig? Skicka i så fall in din intresseanmälan i rutan här intill.

 

Vänliga hälsningar

Katolska butikens personal

Skicka en intresseanmälan

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Intresseområde