Opus Dei – Vardagligt arbete, gudomlig nåd
Opus Dei – Vardagligt arbete, gudomlig nåd
Opus Dei – Vardagligt arbete, gudomlig nåd

Opus Dei – Vardagligt arbete, gudomlig nåd

189 kr

inkl. moms

Beskrivning

Den senaste boken av Scott Hahn på svenska!

Den katolska organisationen Opus Dei har blivit mycket uppmärksammad i media över hela världen, inte minst i samband med den kontroversiella boken Da Vinci-koden, som inte hade många rätt bland de "fakta" den påstod sig förmedla i spänningsromanens form. Av­hoppare och personer utan någon egen erfarenhet av organisationen har på ett ofta tendentiöst sätt beskrivit sina intryck. Lättillgängliga beskrivningar inifrån — från personer som verkligen tillhör Opus Dei — har däremot länge saknats. Det är därför en viktig händelse när nu Scott Hahn, den populäre katolske författaren och föredrags­hållaren, skrivit en bok om Opus Dei och om hur han genom sitt medlemskap där påverkats i sin andliga utveckling.

OPUS DEI — Vardagligt arbete, gudomlig nåd utmanar vår invanda syn på det kristna livet, precis som Scott Hahns övriga böcker. Vi får en inblick i det kanske överraskande liv som levs inom Opus Dei, ett effektivt liv mitt i världen i evangeliets anda. Hahn får oss att ana varför så många människor världen över valt Opus Dei som sin väg till ett mera helgat liv.

  

SCOTT HAHN är en internationellt erkänd katolsk teolog, före­läsare, och författare. Hahn är professor i Biblisk teologi och Den nya evangelisationen vid Franciscan University i Steubenville, Ohio i USA, där han undervisat sedan 1990. Bland hans många övriga böcker kan nämnas Lammets måltid; Himlarnas drottning; Den trofaste Fadern; Herre, förbarma dig; Svar på den nya ateismen samt Våra vägar bar till Rom, bästsäljaren han skrev tillsammans med sin fru om deras konversion till katolicismen.